The League of Crafty Educators

 In Uncategorized

 

High Edu organizează trimestrial sesiuni și seminarii pentru profesori de engleză și de alte discipline, atât din învățământul de stat cât și cel privat, pentru a fi la curent cu ultimele tendințe în educație, cu nouă tehnologie de predare, având permanent invitați români sau străini, pentru a fi permanent informați și a avea acces la tehnici și metode educaționale moderne.

Prima ediție, care a avut loc pe 17 martie 2018, seminar și work-shop cu profesorii de engleză și care l-a avut invitat special pe Nick Ady – reprezentant King’s Education London UK. Acesta a vorbit profesorilor despre “Critical Thinking” și totodată a prezentat oferta de programe educaționale de vara și tabere internaționale organizate în campusurile King’s College de pe tot teritoriul Marii Britanii.

A două ediție din 5 mai 2018 a adus în atenția profesorilor și a formatorilor noutățile IT din domeniul educațional, un soft pentru tablele inteligente ce ajută profesorii să face orele de curs mai interesante și cu informații utile pentru elevi, folosind baze de date și design atractiv.

După primele două sesiuni de success, care au avut loc în martie și mai, va așteptăm în septembrie la o nouă întâlnire cu alte subiecte interesante pentru educatori.

Recent Posts