Despre noi

Ce este HighEdu?

High Edu este despre a conştientiza că trebuie să investeşti în educaţie pentru a-ţi construi viitorul şi despre a te ajuta să îţi găseşti drumul către o cariera de succes.

Suntem consultanƫi educaƫionali acreditaƫi care oferă servicii personalizate de consiliere educaƫională elevilor, studenƫilor, adulƫilor, profesioniştilor şi tuturor celor pasionaƫi de educaƫie continuă. Ne adresăm celor care doresc să îşi consolideze educaƫia prin admiterea la licee, universităƫi, academii şi instituƫii profesionale care se potrivesc cel mai bine dorinƫelor, talentelor şi aspiraƫiilor lor de carieră. Obiectivul nostru este ca fiecare persoană să îşi atingă potenƫialul maxim.

Echipa noastră este formată din consilieri vocaƫionali şi de orientare profesională acreditaƫi ANC şi formatori acreditaƫi ANC cu o vastă experienƫă atât în  consultanƫă  cât şi în  business.

Experienƫa de peste 20 de ani în conceperea şi implementarea programelor de training, recrutare, dezvoltare de personal, programe de internship ş induction a consultanƫilor noştri stă la baza serviciilor complete oferite, servicii care îi ajută pe elevi, studenƫi, adulƫi şi profesionişti să acceseze experienƫe de studiu în străinătate.

Suntem pasionaƫi de educaƫie, motiv pentru care suntem prezenƫi la nivel global având contacte cu şcoli, universităƫi de prestigiu şi instituƫii educaƫionale din întreaga lume, funcƫionând la toate nivelurile de învăƫământ, de la gimnaziu- liceu la studii postuniversitare.

Oferim elevilor, studenƫilor,  adulƫilor şi profesioniştilor servicii complete de consiliere, pornind de la instrumentele care îi ajută să descopere interesele, personalitatea şi aptitudinile, până la alegerea celui mai potrivit program de educaƫie. Suntem responsabili pentru fiecare aplicant, urmărind evoluƫia lui şi rămânem în contact pe tot parcursul studiilor, astfel încât să îi fim alături pentru a-şi atinge obiectivele educaƫionale.

Înƫelegem foarte bine ce înseamnă a aplica la studii în străinătate, fiind un process stresant care necesită foarte mult timp, de aceea venim în sprijinul aplicanƫilor cu expertiza noastră, îi ajutăm să economisească timp şi efort în găsirea cursului, instituƫiei de învăƫământ sau destinaƫiei potrivite şi îi asistăm în toƫi paşii procesului de aplicare.

Povestea noastră

Totul a inceput aşa cum începe fiecare proiect de suflet, de la o experienƫă personală atunci când fondatoarea companiei a ales o alternativă educaƫională pentru fiica ei.

Miile de ore petrecute pentru cercetare, evaluare amănunƫită, compararea programelor de studii, vizite la şcoli şi universităƫi, participarea la târgurile educaƫionale de prestigiu, au determinat-o să impartaşească expertiza acumulată şi să susƫină şi alƫi tineri în procesul educaƫional.
Întreaga echipă care îi este alături se adresează tuturor elevilor, studenƫilor şi profesioniştilor, fie că doresc să işi perfecƫioneze cunoştinƫele de limbi străine, fie că doresc să se pregătească pentru viitor, precum şi tuturor celor care doresc să beneficieze de o pregătire educaƫională la standarde internaƫionale.

Cu o experienƫă de peste 20 de ani în resurse umane în companii multinaƫionale, cu focus pe  conceperea şi implementarea cu succes a proiectelor de evaluare de personal, programe de training şi dezvoltare personală şi procese de recrutare, am dobândit competenƫele necesare să implementăm programe alternative educaƫiei actuale, prin deschiderea către practicile educaƫionale moderne şi alinierea cerinƫelor de dezvoltare a tinerilor la mediul de business.