Servicii

Echipa noastră este formată din consilieri vocaƫionali şi de orientare profesională acreditaƫi ANC şi formatori acreditaƫi ANC cu o vastă experienƫă atât în  consultanƫă  cât şi în  business.

Experienƫa de peste 20 de ani în conceperea şi implementarea programelor de training, recrutare, dezvoltare de personal, programe de internship ş induction a consultanƫilor noştri stă la baza serviciilor complete oferite, servicii care îi ajută pe elevi, studenƫi, adulƫi şi profesionişti să acceseze experienƫe de studiu în străinătate.

Suntem pasionaƫi de educaƫie, motiv pentru care suntem prezenƫi la nivel global având contacte cu şcoli, universităƫi de prestigiu şi instituƫii educaƫionale din întreaga lume, funcƫionând la toate nivelurile de învăƫământ, de la gimnaziu- liceu la studii postuniversitare.

 

Oferim elevilor, studenƫilor,  adulƫilor şi profesioniştilor servicii complete de consiliere, pornind de la instrumentele care îi ajută să descopere interesele, personalitatea şi aptitudinile, până la alegerea celui mai potrivit program de educaƫie. Suntem responsabili pentru fiecare aplicant, urmărind evoluƫia lui şi rămânem în contact pe tot parcursul studiilor, astfel încât să îi fim alături pentru a-şi atinge obiectivele educaƫionale.

Înƫelegem foarte bine ce înseamnă a aplica la studii în străinătate, fiind un process stresant care necesită foarte mult timp, de aceea venim în sprijinul aplicanƫilor cu expertiza noastră, îi ajutăm să economisească timp şi efort în găsirea cursului, instituƫiei de învăƫământ sau destinaƫiei potrivite şi îi asistăm în toƫi paşii procesului de aplicare.

CONSULTANȚĂ EDUCȚIONALĂ

Consilierii noştri vocaƫionali vă ajută în orientarea în carieră, proiectarea viitoarei cariere 

Testul Vocațional

HighTest – a fost dezvoltat de psihologi împreună cu specialişti cu experienƫă în recrutare, selecƫ̦ie de personal ş̦i evaluări online.

Coaching Individual

În şedinte individuale de 1,5 ore, un coach specializat lucrează cu tine pentru a te ajuta să atingi obiectivul:

Aplicația de Nerefuzat

Profesioniştii High Edu sprijină aplicanƫii pentru alegerea domeniului de studiu, în funcție de: Interese, Abilităƫi, Competenƫe 

Cursuri de vară

Limbi străine : Engleză, Germană
Limbi străine combinate cu sport, artă, fotografie, computer science

Work & Travel

Programele de tip work & travel sunt plătite, scopul acestora fiind de a câştiga experienƫă de muncă internaƫională

Proiecte Internaţionale

Dezvoltăm şi susţinem proiecte internaţionale
Competiţii pentru obţinerea burselor de studiu în străinătate

The League of Crafty Educators

Care sunt aptitudinile necesare in secolul 21, cine le promovează și cum arată educaţia secolului 21 în practică?

Cursuri Corporate

n cazul în care compania dvs. urmărește să îmbunătățească abilitățile angajaților la un nivel înalt, High Edu este alegerea potrivită. Vă propunem diferite programe și cursuri de formare profesională